Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2025

Αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου η δίκη στο Αυτόφωρο για τον Χ. Μάστορα

Το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησης του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου η δίκη στο Αυτόφωρο για τον Χ. Μάστορα freepik

Αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου η δίκη στο Αυτόφωρο για τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα ο οποίος συνελήφθη για οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Αποφασίστηκε η άρση της κράτησής του μέχρι τη δίκη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο τραγουδιστής αρνείται την πρώτη κατηγορία, λέγοντας πως δεν σταμάτησε στο μπλόκο της τροχαίας επειδή δεν κατάλαβε ότι του έκαναν σήμα. Επιπλέον, φέρεται να υποστηρίζει πως αν ήθελε να αποφύγει τον έλεγχο θα μπορούσε να διαφύγει από στενά και να μην οδηγήσει προς την Ομόνοια. Πάντως, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε συγγνώμη για το λάθος του.

Στο Αυτόφωρο γνωστός τραγουδιστής – Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα σε μπλόκο της τροχαίας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, όταν ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και επιχείρησε να φύγει.

Ωστόσο, υποχρεώθηκε να σταματήσει σε δεύτερο μπλόκο στην Ομόνοια, όπου συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ