Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024

2024: Οι πρώτες κλήσεις του έτους σε ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Η Άμεση Δράση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους, μόλις ένας λεπτό μετά τα μεσάνυχτα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
2024: Οι πρώτες κλήσεις του έτους σε ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Οι πρώτες κλήσεις του έτους σε ΕΚΑΒ, ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική, δεν άργησαν να έρθουν, όπως αποδείχθηκε.

Στην Αττική, μόλις ένα λεπτό μετά την αλλαγή του χρόνου, η Άμεση Δράση δέχτηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στην οδό Ηλιαχτίδας στο Παλαιό Φάληρο. Αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο χωρίς να διαπιστώσουν κάτι καθώς πιθανόν επρόκειτο για ήχο από πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση, δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, για πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μοναστηρίου στην Αθήνα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα από την περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι, για μια 60χρονη η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ύστερα από πτώση και κάκωση στο ισχίο.

Πρώτες κλήσεις του έτους σε ΕΛΑΣ, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη όπως συνέβη και στην Αθήνα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα από γραφείο εταιρείας ασφαλείας καθώς ενεργοποιήθηκε σύστημα συναγερμού σε φαρμακείο, στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη.

Αντίστοιχα, η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική ήταν στις 12:05 μετά τα μεσάνυχτα, όταν πολίτης ενημέρωσε το ότι αυτοκίνητο είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην περιοχή της Σουρωτής.

Το πρώτο συμβάν στο οποίο κλήθηκε το ΕΚΑΒ έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 12:00και αφορούσε με έναν 6χρονο με υψηλό πυρετό που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ