Ρόδος: 51χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε και χτυπούσε τον 9χρονο ανιψιό του

Ο 9χρονος εξετάστηκε, παρουσία διορισθέντα πραγματογνώμονα ψυχολόγου και ανέφερε μόνο πράξεις σωματικής βίας σε βάρος του από τον θείο του, χωρίς να κάνει λόγο για πράξεις ασέλγειας.

NEWSROOM
Ρόδος: 51χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε και χτυπούσε τον 9χρονο ανιψιό του

Απίστευτη υπόθεση με ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου στη Ρόδο, είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας 51χρονος άνδρας κατηγορείται ότι  ασελγούσε και χτυπούσε τον 9χρονο ανιψιό του. Οι Αρχές επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση η οποία ήρθε σε γνώση τους έπειτα από ανώνυμη καταγγελία.

Ο 51χρονος άνδρας φέρεται να ήταν κατηγορούμενος κατά το παρελθόν σε υπόθεση βιασμού ανηλίκου συγγενούς του. Στην πρόσφατη υπόθεση, η Εισαγγελία Ρόδου έδωσε παραγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για προανακριτική έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 51χρονος έχει την αποκλειστική φροντίδα κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του 9χρονου ανιψιού του.

Ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου: Η εξέταση του 9χρνου

Ο 9χρονος εξετάστηκε, παρουσία διορισθέντα πραγματογνώμονα ψυχολόγου και ανέφερε μόνο πράξεις σωματικής βίας σε βάρος του από τον θείο του, χωρίς να κάνει λόγο για πράξεις ασέλγειας. Από την πλευρά του ο 51χρονος θείος του παιδιού αρνείται τις κατηγορίες. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για βιασμό, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών.

Η υπόθεση, πλέον, έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης που καλείται να μελετήσει τα στοιχεία και να αποφανθεί περί των πραγματικών περιστατικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ