Ηράκλειο: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου

Το άτυχο αγοράκι, μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

NEWSROOM
Ηράκλειο: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το 6χρονο αγοράκι που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κρήτη. Όπως έγραψε νωρίτερα και το dikastiko.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία της Άρβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΘΝΟΣ,  ο 6χρονος Νικόλας ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και μπήκε στη θάλασσα όπου στη συνέχεια παρασύρθηκε από έναν δυνατό κύμα, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως και 4 Μποφόρ και πέθανε από πνιγμό παλεύοντας μετα κύματα.

Αμέσως επικράτησε πανικός καθώς οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκεί είδαν το σώμα του αγοριού να επιπλέει. Αφού ανέσυραν το παιδί και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βιάννου. Την ίδια στιγμή διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

6χρονο αγοράκι πνίγηκε στη θάλασσα: «Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός»

Συγκλονισμένος από το τραγικό συμβάν δήλωσε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή. «Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός» επεσήμανε σχετικά στο neakriti.gr ενώ πρόσθεσε: «Οι γονείς πρέπει να προσέχουν και πάντα να έχουν τα παιδιά σε αυστηρή επιτήρηση. Ακόμα και κύμα να μην έχει, από ένα συμβάν ή μία απροσεξία μπορεί να έρθει το μοιραίο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr