Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024

Αγρίνιο: “Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία” – “Έχω 12 ράμματα” αναφέρει ο επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο μαγαζί του – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις άνδρες χτύπησαν τον επιχειρηματία με γκλοπ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αγρίνιο: “Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία” – “Έχω 12 ράμματα” αναφέρει ο επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο μαγαζί του – ΒΙΝΤΕΟ ALPHA

“Μουδιασμένη” είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο, έπειτα από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε κατάστημα εστίασης. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, τρεις άνδρες ξυλοκόπησαν 52χρονο επιχειρηματία μέσα στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, οι Ρομά επισκέφθηκαν το ψητοπωλείο όπου ο ένας έκανε παρατηρήσεις στον επαγγελματία. Φέρονταν να τελούσαν και υπό την επήρεια μέθης.

Αυτός με τη σειρά του επιχείρησε να τους απομακρύνει και ακολούθως δέχθηκε επίθεση με γκλοπ στο κεφάλι. Ακολούθησε συμπλοκή, έσπευσαν περίοικοι προς βοήθεια του επαγγελματία ενώ οι τρεις Ρομά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα τις πληροφορίες μια παρέα τριών ατόμων έκανε τηλεφωνική παραγγελία και ισχυρίστηκε ότι ο εστιάτορας είχε ξεχάσει να τους βάλει κρέας στις πίτες τους.

Ο 52χρονος τους απάντησε ότι είναι σχεδόν απίθανο να συνέβη αυτό, όμως θα διόρθωνε την παράδοση αλλά δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει ξανά στο εξής. Η δήλωση αυτή εξόργισε την παρέα, η οποία πήγε στο μαγαζί και ένας εξ αυτών τον χτύπησε με γκλοπ στο κεφάλι ενώ άλλος τον γρονθοκόπησε στο μάτι.

Ξυλοκόπησαν επιχειρηματία στο Αγρίνιο: ” Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία”

«Σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Κατεβαίνει ένας και μου επιτίθεται και την ώρα που τον απώθησα, φώναξε άλλους δύο με γκλοπ, ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο και άρχισαν να με χτυπάνε. Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα, με χτύπησαν και στα χέρια και το πρόσωπο» ανέφερε ο επιχειρηματίας στον Alpha.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ