Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024

“Πολυπράγμων” δράστης: Είχε διαρρήξει οκτώ εκκλησίες και διακινούσε ναρκωτικά

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Πολυπράγμων” δράστης: Είχε διαρρήξει οκτώ εκκλησίες και διακινούσε ναρκωτικά eurokinissi

Συνελήφθη άνδρας που πραγματοποιούσε διαρρήξεις εκκλησιών σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία. Ο δράστης κινούμενος το αυτοκίνητο της συζύγου του, εντόπιζε εκκλησίες σε απομακρυσμένες περιοχές και άρπαζε χρήματα, αφιερώματα πιστών και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μέχρι τις 7 Μαΐου, είχε διαρρήξει οκτώ ναούς από τους οποίους είχε κλέψει 600 ευρώ και τιμαλφή και τάματα απροσδιόριστης αξίας. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν κατόπιν συνεργασίας αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου και Ιωαννίνων και ο άνδρας συνελήφθη στα Ιωάννινα, το πρωί της Πέμπτης.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο τσιγαριλίκια, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα κινητό και 23 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ