Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τη Δευτέρα

Σήμερα και τη Δευτέρα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 34 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αττική τους 39 με 40 βαθμούς και στον νομό Θεσσαλονίκης τους 38 βαθμούς Κελσίου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τη Δευτέρα eurokinissi

Νέα παράταση παίρνει ο καύσωνας. Όπως όλα δείχνουν μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα διατηρηθούν στη χώρα μας οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να φτάνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Από σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου η θερμοκρασία προβλέπεται να φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 34 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Αττική τους 39 με 40 βαθμούς και στον νομό Θεσσαλονίκης τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ: http://www.emy.gr/emy/el/forecast/deltia_kairou/geniki_prognosi

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ