Αχαρνές: Συνελήφθη 51χρονος που είχε καταδικαστεί για λαθρεμπορία τσιγάρων – Βρέθηκαν 13 δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του

Σε βάρος του 51χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

NEWSROOM
Αχαρνές: Συνελήφθη 51χρονος που είχε καταδικαστεί για λαθρεμπορία τσιγάρων – Βρέθηκαν 13 δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του

Συνελήφθη, 51χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Αχαρνών, μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για λαθρεμπορία με ποινή κάθειρξης 10 ετών. Ειδικότερα, στην κατοχή του 51χρονου το έτος 2012, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -118.000- λαθραία καπνικά προϊόντα τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φορολογίας καπνού με τους διαφυγόντες δασμούς να ανέρχονται στο ύψος των -400.000- ευρώ.

Επιπλέον κατά τη σύλληψή του εντός της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 13 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 20 γραμμ. κάνναβης και
  • 8 σπόροι κάνναβης.

Σε βάρος του 51χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr