Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο: “Ήρθα στο νησί για να παίξω μουσική” – “Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά” ισχυρίστηκε η γνωστή Dj

"Μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία εισφέραμε το αποδεικτικό υλικό που αποδυνάμωσε κάθε ένδειξη και κάθε υπόνοια ενοχής της κατηγορούμενης" δήλωσε ο δικηγόρος της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο: “Ήρθα στο νησί για να παίξω μουσική” – “Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά” ισχυρίστηκε η γνωστή Dj Eurokinissi

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο, η Dj συνελήφθη ως εμπλεκόμενη στο κύκλωμα. Κατά την απολογία της, που διήρκησε 8 ώρες, ισχυρίστηκε ότι δε συμμετείχε στη σπείρα και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται, ότι μαζί της κατηγορούνται και δύο άνδρες.

Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στην DJ είναι εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση στις ελληνικές προξενικές αρχές στη Βαρσοβία.

Διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι ισχυρισμοί της

Κατά την διάρκεια της απολογίας της, σύμφωνα με το Star, αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα που εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές να διακινεί ναρκωτικά στο νησί των ανέμων. «Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά. Ήρθα στη Μύκονο στις 8 Ιουλίου και θα έφευγα στις 8 Αυγούστου για να παίξω μουσική. Ήρθα μόνο για 30 ημέρες και δεν ξέρω για τη διακίνηση. Οι άλλοι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη της σπείρας είχαν νοικιάσει ένα σπίτι στην Ψαρού και από εκεί γίνονταν οι συνεννοήσεις για την πώληση των ναρκωτικών. Έκαναν ντελίβερι με ένα smart και μάλιστα παρέδιδαν τα ναρκωτικά σε πολυσύχναστα μέρη στη Μύκονο.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Λυκούδης είπε: «Μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία εισφέραμε το αποδεικτικό υλικό που αποδυνάμωσε κάθε ένδειξη και κάθε υπόνοια ενοχής της κατηγορούμενης. Η συμμετοχή της τελούσε σε πλήρη αναντιστοιχία με την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε. Αποφασίστηκε ομοφώνως να αφεθεί ελεύθερη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 28χρονη DJ ήταν ο λόγος της νόμιμης παραμονής των μελών πολωνικής προέλευσης, λόγω της εργασίας της και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συνοδού στο βασικό μέλος της οργάνωσης προκειμένου να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα εντοπισμού τους από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ