Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλος: 70χρονος καταναλώνει αλκοόλ και απειλεί να σκοτώσει τη γειτόνισσά του – Η μήνυση και η καταδίκη

Ο 70χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο καθώς την Πέμπτη ήταν αδύνατον να δικαστεί γιατί δεν είχε συνέλθει από το μεθύσι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: 70χρονος καταναλώνει αλκοόλ και απειλεί να σκοτώσει τη γειτόνισσά του – Η μήνυση και η καταδίκη EUROKINISSI

Καταναλώνει αλκοόλ και φέρνει τα “πάνω-κάτω” στη γειτονιά του στη Νέα Ιωνία Βόλου, ένας 70χρονος. Ο ίδιος, τα τελευταία τρία χρόνια,  φέρεται να προκαλεί συνεχώς εντάσεις σε ενοίκους διαμερσιμάτων της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Μάλιστα, απείλησε μπροοστά στους αστυνομικούς να σκοτώσει τη γειτόνισσά του.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ο 70χρονος συνταξιούχος από το Ουζμπεκιστάν καθημερινά και επάνω στο μεθύσι του σηκώνει προκαλεί φασαρία στην γειτονιά με τις φωνές του και η 50χρονη συγκάτοικος του καλεί συχνά την αστυνομία. Κλήση στην αστυνομία έγινε από την γειτόνισσα και την Τετάρτη το βράδυ, με τους αστυνομικούς να την συμβουλεύουν να προχωρήσει σε μήνυση. Όταν χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος του 70χρονου εκείνος εκνευρίστηκε βλέποντας τους αστυνομικούς και μπροστά τους έβρισε χυδαία την γειτόνισσά του και της είπε πως θα την σκοτώσει εάν δεν εξαφανιστεί.

Απείλησε να σκοτώσει τη γειτόνισσά του: Τι ισχυρίστηκε

Ο 70χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο καθώς την Πέμπτη ήταν αδύνατον να δικαστεί γιατί δεν είχε συνέλθει από το μεθύσι. Στην δίκη του δήλωσε πως δεν βρίζει ποτέ, δεν απειλεί, αλλά απλά φωνάζει όταν καμία βρίσκει κατσαρίδες πίσω από τις γλάστρες. «Ορκίζομαι πως δεν απειλώ και δεν λέω βρισιές», είπε απευθυνόμενος στην έδρα και όταν η πρόεδρος τον ρώτησε εάν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ, το οποίο είναι η αιτία της συμπεριφοράς και των προβλημάτων του, απάντησε πως πίνει… αλλά δεν πέφτει και κάτω. Καταδικάστηκε σε 40 ημέρες φυλάκιση με αναστολή και όταν ρωτήθηκε εάν θα καταθέσει έφεση, απάντησε αρνητικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ