Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Διδυμότειχο: Ανθρωποκηνυγτό για τον εντοπισμό του δράστη – Στο νοσοκομείο παραμένει η 32χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά - Ανθρωποκηνυγητό έχει εξαπολυθεί για τον εντοπισμό του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διδυμότειχο: Ανθρωποκηνυγτό για τον εντοπισμό του δράστη – Στο νοσοκομείο παραμένει η 32χρονη – ΒΙΝΤΕΟ freepik

Στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται η 32χρονη γυναίκα, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο. Ο άνδρας που κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του, την κακοποιούσε και τη βίαζε, αναζητείται από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να γίνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, στο πλευρό της 32χρονης βρίσκονται και ψυχολόγοι και από την ημέρα που έφτασε στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», όλο το προσωπικό είναι δίπλα της και την στηρίζει.

Κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του: Η γνωριμία με τον δράστη

Η γυναίκα γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο δράστης, βλέποντας πως πλησιάζουν οι αστυνομικοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά και οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως μέχρι το απόγευμα θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ