Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες: Στη φυλακή ένας από τους 5 συλληφθέντες μετά την απολογία του

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, επίσης 19χρονοι από τη Θεσσαλονίκη, έχουν λάβει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες: Στη φυλακή ένας από τους 5 συλληφθέντες μετά την απολογία του Eurokinissi

Προφυλακίστηκε ένας εκ των πέντε που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 26χρονο από τη Λαμία, ο οποίος ανήκε στην παρέα που επιτέθηκε εκείνη την ημέρα σε μια ομάδα νεαρών από τη Στυλίδα, στην παραλία των Ραχών με οπαδικά κίνητρα.

Ο 26χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, η οποία έχει σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, η οποία μάλιστα έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν υπήρχε κάποια αθλητική εκδήλωση και η οποία τελέστηκε με χρήση αντικειμένων που μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην περιοχή ήταν μόνο για λόγους διασκέδασης. Ωστόσο δεν έπεισε τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του 26χρονου από τη Λαμία.

Αύριο Τετάρτη στις 10:30 το πρωί απολογείται ο ανήλικος της παρέας, 17χρονος από τη Λαμία και στις 12:00 το μεσημέρι ένας 19χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που επίσης συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, επίσης 19χρονοι από τη Θεσσαλονίκη, έχουν λάβει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

Αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες: “Τι ομάδα είσαι;”

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο LamiaReport μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων “ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες «τι ομάδα είσαι;». Οι δυο από τους πέντε νεαρούς “νταήδες” είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι του από Θεσσαλονίκη

Η παρέα των νταήδων λοιπόν είχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00′ το πρωί της Κυριακής (11/8) οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους, ενώ οι “νταήδες” κινούταν με μια μαύρη Mercedes.

Ξαφνικά η Mercedes σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ