Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ζάκυνθος: Ανήλικοι χτυπούσαν κι έκλεβαν το χαρτζιλίκι 14χρονου – Δίωξη και στους γονείς τους

Οι τρεις ανήλικοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της βίας, του εκφοβισμού και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζάκυνθος: Ανήλικοι χτυπούσαν κι έκλεβαν το χαρτζιλίκι 14χρονου – Δίωξη και στους γονείς τους pixabay

Ανήλικοι στη Ζάκυνθο χτυπούσαν, έβριζαν κι έκλεβαν το χαρτζιλίκι 14χρονου για μήνες. Πρόκειται για δύο αδέλφια 13 και 14 ετών και άλλον έναν 14χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε βάρος του αγοριού την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Σολωμού.

Σύμφωνα με το thestival.gr, καθοριστικό για τη σύλληψή τους ήταν το βίντεο στο οποίο φίλος του 14χρονου κατέγραψε την επίθεση με ύβρεις και χαστούκια για να πάρουν και πάλι το χαρτζιλίκι.

Οι γονείς του θύματος μαζί με τον ανήλικο προσκόμισαν το επίμαχο βίντεο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι ανήλικοι δράστες εκβίαζαν τον 14χρονο για μήνες και του είχαν αποσπάσει συνολικά ποσό 300 ευρώ.

Οι τρεις ανήλικοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της βίας, του εκφοβισμού και της ληστείας κατά συναυτουργία ενώ κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Τα τρία παιδιά και οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση του εισαγγελέα, ενώ θα οριστεί δικάσιμος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ