Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ρόδος: Χειροπέδες σε 39χρονο – Είχε στην κατοχή του 33 ταυτότητες

Κατά την προανακριτική διαδικασία ο 39χρονος δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τα ανωτέρω έγγραφα από έναν Αιγύπτιο υπήκοο στην περιοχή των Αχαρνών με σκοπό να τα μεταφέρει σε άγνωστο άνδρα στη Ρόδο έναντι 200 ευρώ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Χειροπέδες σε 39χρονο – Είχε στην κατοχή του 33 ταυτότητες eurokinissi

Συνελήφθη το πρωί της περασμένης Κυριακής (15/9) από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ένας 39χρονος Σύρος που είχε στην κατοχή του 33 ταυτότητες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων μετά τον κατάπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου, βρέθηκε ο 39χρονος να κατέχει συνολικά τριάντα τρεις ταυτότητες άλλων προσώπων και συγκεκριμένα δεκατρείς ταυτότητες Ιταλίας, μία ταυτότητα Γερμανίας, μία ταυτότητα Ισπανίας, μία ταυτότητα Βουλγαρίας και δεκαεπτά ταυτότητες Βελγίου.

Κατά την προανακριτική διαδικασία ο 39χρονος δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τα ανωτέρω έγγραφα από έναν Αιγύπτιο υπήκοο στην περιοχή των Αχαρνών, με σκοπό να τα μεταφέρει σε άγνωστο άνδρα στη Ρόδο, έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων ευρώ προκειμένου να μεταπωληθούν σε αλλοδαπούς για να παραπλανήσουν τις Αρχές και να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ρόδου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ