Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώνεται σήμερα η β’ φάση για την ενίσχυση στις πληγείσες περιοχές

Όπως αναφέρει το υπουργείο, καλούνται οι δικαιούχοι να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία, οριστικοποιώντας την αίτησή τους μέχρι και σήμερα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ολοκληρώνεται σήμερα η β’ φάση για την ενίσχυση στις πληγείσες περιοχές EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται σήμερα η β΄ φάση για την οικονομική ενίσχυση στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και του Έβρου μέσω της πλατφόρμας «mybusinesssupport».

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σημειώνει ότι η προθεσμία για την ολοκλήρωση της β΄ φάσης του ειδικού σχήματος ενίσχυσης για τη Θεσσαλία, μέσω της πλατφόρμας «mybusinesssupport», είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2024.

Ειδικότερα, σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση ενίσχυσης σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις έντονες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, όπως και σε περιοχές της Περιφέρειας Έβρου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2023, οι οποίες υπέστησαν οικονομικές απώλειες ως έμμεση συνέπεια των ανωτέρω φαινομένων.

Επομένως, η πλατφόρμα «mybusinesssupport» η οποία λειτουργεί με την υποστήριξη της ΑΑΔΕ, για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης θα παραμείνει ανοιχτή έως σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Συνεπώς, όπως αναφέρει το υπουργείο, καλούνται οι δικαιούχοι να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία, οριστικοποιώντας την αίτησή τους μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ