Τρίτη 15 Απριλίου 2025

62 κιλά κοκαΐνης αξίας 2,3 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να είναι σε εξέλιξη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
62 κιλά κοκαΐνης αξίας 2,3 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, εντόπισαν πάνω από 62 κιλά κοκαΐνης, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενο από τον Ισημερινό και προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο 1o Τελωνείο Θεσσαλονίκης, με τη χρήση αυτοκινούμενου Χ-Ray, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 55 δέματα κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στον ψυκτικό μηχανισμό του εμπορευματοκιβωτίου με τις νωπές μπανάνες. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,3 εκατ. ευρώ.

Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ