Τετάρτη 02 Απριλίου 2025

Άγιοι Ανάργυροι: Αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κυριακής Γρίβα – ΦΩΤΟ

Ένα χρόνο μετά το έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα, συγγενείς, φίλοι, φορείς, ενώσεις και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγιοι Ανάργυροι: Αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κυριακής Γρίβα – ΦΩΤΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Αποκαλύφθηκε σήμερα το μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, έναν χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία από τον πρώην σύντροφό της μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια.

Μνημείο Κυριακής Γρίβα

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ένα χρόνο μετά το έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα, συγγενείς, φίλοι, φορείς, ενώσεις και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την Κυριακή Γρίβα.

Μνημείο Κυριακής Γρίβα

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

«Με λένε Κυριακή Γρίβα και με δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός μου στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων στις 22:20 την 1/4/2024. Σε ηλικία 28 ετών. Δούλευα… Και ότι έβγαζα το ξόδευα για σένα και σου έδινα τα πάντα για να σε βλέπω ευτυχισμένο και εσύ με σκότωσες με πέντε μαχαιριές πισώπλατα… Γιατί Θανάση; Τι σου έκανα;», γράφει το μνημείο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ