Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Άγιος Νικόλαος: Εκτός ΜΕΘ ο 78χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον εγγονό του

Ο εγγονός έχει προφυλακιστεί.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγιος Νικόλαος: Εκτός ΜΕΘ ο 78χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον εγγονό του EUROKINISSI
Εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από εβδομάδα νοσηλείας ο 78χρονος από τον Άγιο Νικόλαο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον εγγονό του.

Ο ηλικιωμένος, που ξυλοκοπήθηκε από τον 26χρονο εγγονό του την Καθαρά Δευτέρα (03/03), νοσηλεύεται πλέον στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

Ο 26χρονος φέρεται να επιτέθηκε στον 78χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταρρεύσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Τον τραυματισμένο ηλικιωμένο βρήκε η σύντροφός του, η οποία κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά, ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Βενιζέλειο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου ο 26χρονος προφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ