Αγρίνιο: Συνελήφθη φυγόποινος για ψευδή καταμήνυση
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και έπειτα θα ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία για να εκτίσει την ποινή του.
![Αγρίνιο: Συνελήφθη φυγόποινος για ψευδή καταμήνυση](https://www.dikastiko.gr/wp-content/uploads/2021/11/peripoliko-neogeniko1.jpg)
Αγρίνιο: Στη “φάκα” της ΕΛΑΣ έπεσε ένας 55χρονος φυγόποινος στις 9:35 το βράδυ της Δευτέρας, 1 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Ειδικότερα, ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε οκτώ μήνες φυλάκισης για ψευδή καταμήνυση, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, όμως ουδέποτε εξέτισε την ποινή του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και έπειτα θα ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία για να εκτίσει την ποινή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος 41χρονου που τράκαρε για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο Κεφαλονιά: Συνελήφθη εμπρηστής με καταδίκη στην Ιταλία – Ο εισαγγελέας διέταξε την έκδοση του Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που “ρήμαζε” σπίτια στη Θεσσαλονίκη με λεία 128.000 ευρώ – ΦΩΤΟΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr