Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης το Ηράκλειο: Της ζήτησαν 38.000 ευρώ
Ο δράστης έπεισε την άτυχη γυναίκα η οποία συγκέντρωσε 2.700 ευρώ
![Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης το Ηράκλειο: Της ζήτησαν 38.000 ευρώ](https://www.dikastiko.gr/wp-content/uploads/2021/10/ilikiwmenh-scaled-e1633360850869.jpg)
Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Ηράκλειο ερευνά η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν την Τρίτη, όταν η 79χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που της παρουσιάστηκε ως γιατρός και της ανέφερε ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.
Το κόστος της επέμβασης ήταν 38.000 ευρώ ενώ της είπε πως έπρεπε να μαζέψει όσα χρήματα είχε για να ξεκινήσει η επέμβαση.
Ο δράστης έπεισε την άτυχη γυναίκα η οποία συγκέντρωσε 2.700 ευρώ και έπειτα από νέο τηλεφώνημα δόθηκε ένα ραντεβού κοντά στο σπίτι της με μία γυναίκα η οποία και έλαβε τα χρήματα.
Λίγη ώρα αργότερα, η 79χρονη συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης και ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βόλος: “Θα έρθω σπίτι σου και θα σου κόψω τα πόδια, θα σε σφάξω” απείλησε 52χρονος την αδερφή του Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από εκπαιδευτικό στέλεχος Παρουσία Κυρ. Μητσοτάκη η 4η ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ Παρολίγον παράσυρση μηχανής από τρένο: Οι μπάρες δεν κατέβηκαν ποτέ – ΒΙΝΤΕΟΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr