Δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια: Αποσύρεται από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Δημήτρη Λιγνάδη
Δύο ανακοινώσεις των παιδιών και των συνεργατών του Αλέξη Κούγια μέσα σε λίγα λεπτά

Με δύο ανακοινώσεις, που εκδόθηκαν σε διάστημα λίγων λεπτών, τα παιδιά του Αλέξη Κούγια, Χρήστος και Μάιρα, σε δελτίο Τύπου που συνυπογράφουν με συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου γνωστοποιούν ότι δεν θα εκπροσωπήσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Δημήτρη Λιγνάδη στις δευτεροβάθμιες δίκες τους.
Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου έρχεται ενώ αναμένεται η ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου (Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη), με την εισαγγελέα της έδρας να έχει εισηγηθεί την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μόνο την ημέρα της ετυμηγορίας θα παρασταθεί στο δικαστήριο εκπρόσωπος του δικηγορικού γραφείου.
Δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια: Η ανακοίνωση για Πισπιρίγκου
«Μετά την απώλεια του Αλεξίου Κούγια και κατόπιν συνεννόησης με την Σωτηρία Πισπιρίγκου και τους οικείους της καθιστούμε γνωστό ότι δεν θα παρασταθεί συνεργάτης του γραφείου μας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της εν εξελίξει δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Η Δικηγόρος Αθηνών, Αναστασία Μπάκα, θα ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της στην εν εξελίξει δίκη, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης σε πρώτο βαθμό».
Η ανακοίνωση για Λιγνάδη
«Μετά την απώλεια του Αλεξίου Κούγια και κατόπιν συνεννόησης με τον Δημήτριο Λιγνάδη καθιστούμε γνωστό ότι δεν θα παρασταθεί συνεργάτης του γραφείου μας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου εκκρεμεί η ποινική υπόθεσή του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «ευχαριστώ» της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Αλέξη Κούγια: «Δεν θα φύγει ποτέ από τις αίθουσες», είπε κλαίγοντας Χρ. Κούγιας: “Μπαμπά τελικά σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα”- Νέα συγκινητική ανάρτηση του γιου του Αλ. Κούγια Το «τελευταίο αντίο» στον Αλέξη Κούγια – Οι επικήδειοι των παιδιών του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παναγιώτης Στάθης: Αλέξης Κούγιας – Δικηγόρος από τον Άρη (Πετρούπολης) – Ο επίλογος μιας θριαμβευτικής και θορυβώδους πορείας στα δικαστήριαΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr