Δευτέρα 14 Απριλίου 2025

Δημοτικός σύμβουλος του Δ. Δέλτα κατήγγειλε επίθεση από κουκουλοφόρους

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η δήμαρχος Γερακίνα Μπισμπινά και η διοίκηση του δήμου Δέλτα καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δημητριάδης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δημοτικός σύμβουλος του Δ. Δέλτα κατήγγειλε επίθεση από κουκουλοφόρους EUROKINISSI

Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε πως δέχτηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Δέλτα, Ιορδάνης Δημητριάδης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στα social media, παρά τα «χτυπήματα που μου κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι, ευτυχώς είμαι καλά». Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Δημητριάδης πρόσθεσε πως η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, ενώ ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η δήμαρχος Γερακίνα Μπισμπινά και η διοίκηση του δήμου Δέλτα καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δημητριάδης.

«Ο δήμος Δέλτα δεν πρόκειται να ανεχθεί τη χρήση ή την υπόνοια χρήσης βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, και απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η διοίκηση του δήμου Δέλτα στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή βίας ή εκφοβισμού και καλεί όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ