Έδωσε 51.000 ευρώ για αυτοκίνητο που δεν παρέλαβε – Δικογραφία σε βάρος αγνώστου

Το θύμα παρασύρθηκε μέσω ψεύτικης αγγελίας και πλαστού link.

NEWSROOM
Έδωσε 51.000 ευρώ για αυτοκίνητο που δεν παρέλαβε – Δικογραφία σε βάρος αγνώστου

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος κατέθεσε 51.271 ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου που δεν παρέλαβε.

Στη συνέχεια, τον καθοδήγησε να εισέλθει σε ψεύτικο σύνδεσμο που προσομοίαζε με την ιστοσελίδα και κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει το χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού.

Το αυτοκίνητο δεν παραδόθηκε, με αποτέλεσμα το θύμα να αντιληφθεί την απάτη και να απευθυνθεί στις Αρχές.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για απάτη, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή στους πολίτες για ύποπτες διαδικτυακές αγγελίες και συναλλαγές με άγνωστους πωλητές.

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr