Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025

Εκδήλωση στον ΔΣΑ: «Η Διαμεσολάβηση στο Δημόσιο»

Ανάμεσα στους ομιλητές ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κ. Μενουδάκος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκδήλωση στον ΔΣΑ: «Η Διαμεσολάβηση στο Δημόσιο» ΔΣΑ
Το Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Η Διαμεσολάβηση στο Δημόσιο”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΣΑ, στις 27 Φεβρουαρίου στις 18.00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες και οι προκλήσεις της διαμεσολάβησης στο δημόσιο, με εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές:

-Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Πρόεδρος ΟΠΕΜΕΔ, Επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ. Εισήγηση: “Νομικές δυνατότητες επίλυσης διοικητικών διαφορών με διαμεσολάβηση.”

 Βασίλης Τζέμος, Αν. Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Οικονομικών Θεσμών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εισήγηση: “Διαμεσολάβηση στο Δημόσιο Δίκαιο και Σύνταγμα.”

– Μαρία Βύρρα, Μέλος ΕΑΔΗΣΥ. Εισήγηση: “Διαμεσολάβηση στις δημόσιες συμβάσεις: Επιτάχυνση της διαδικασίας ή περιδίνηση στη νομοθεσία της Βαβέλ;”

– Χαιρετισμός: Ολυμπία Αναστασοπούλου, Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια, Εκπρόσωπος του Υπ. Δικαιοσύνης

 Συντονίστρια της εκδήλωσης:

– Άννα Ζουρνατζή, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια, Μέλος Δ.Σ. ΔΣΑ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ