Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

Ενώπιον εισαγγελέα για διάρρηξη σπιτιού στην Κηφισιά

Δύο δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ενώπιον εισαγγελέα για διάρρηξη σπιτιού στην Κηφισιά EUROKINISSI

Συνελήφθησαν χθες (13/2) στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή της Κηφισιάς, δύο αλλοδαποί από την Γεωργία, ηλικίας 38 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι τα ξημερώματα εισήλθαν σε σπίτι στην Κηφισιά, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από σήμα του Κέντρου, μετέβησαν άμεσα στο σπίτι, όπου εντόπισαν τους κατηγορούμενους, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία (δύο κατσαβίδια, πένσα και γαλλικό κλειδί) και τέσσερις φακοί.

Από την προανακριτική έρευνα της Αστυνομίας εξιχνιάστηκε επιπλέον απόπειρα κλοπής από οικία στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ