Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025

Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Μ. Λαζαρίδη για «παιδεραστές»: Τι είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. – ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: «Επειδή και εσείς και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2019-2023 μάς λέγατε παιδεραστές, είδατε τι είπε ο ελληνικός λαός...»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Μ. Λαζαρίδη για «παιδεραστές»: Τι είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. – ΒΙΝΤΕΟ ATTICA

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (13/2) η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με αναφορά του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη.

«Επειδή και εσείς και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2019-2023 μάς λέγατε παιδεραστές, είδατε τι είπε ο ελληνικός λαός… Τώρα, λοιπόν, που μας λέτε δολοφόνους…», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Θανάση Γκλαβίνα (ΠΑΣΟΚ) που τον κάλεσε να ανακαλέσει.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Είναι προφανές ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο άγχος τους να υπουργοποιηθούν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο τοξικότητας για να περάσουν τις εξετάσεις του Μεγάρου Μαξίμου.

»Ο Βουλευτής Καβάλας και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη από τα πρώτα χρόνια της πολιτικής του καριέρας, Μακάριος Λαζαρίδης, χυδαιολογεί και συκοφαντεί το ΠΑΣΟΚ συστηματικά το τελευταίο 24ωρο.

»Ουδέποτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε “παιδοβιαστές” τους πολιτικούς του αντιπάλους.

»Δυστυχώς αποδεικνύεται πως ο Πρωθυπουργός είναι πίσω από τις προσπάθειες δολοφονίας χαρακτήρων είτε μέσω επιθέσεων που εξαπολύουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είτε μέσω των μετακλητών υπαλλήλων των ομάδων διαστρέβλωσης που ρίχνουν το δηλητήριο τους στα social media.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιχείρηση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής της χώρας. Οι Έλληνες αξίζουν κάτι καλύτερο» σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ