Κυριακή 13 Απριλίου 2025

Ληστείες υπό την απειλή πριονιού στη Θεσσαλονίκη: Απολογούνται αύριο δύο ανήλικοι κι ένας 26χρονος

Δικογραφία αναμένεται να σχηματιστεί και σε βάρος των γονιών των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ληστείες υπό την απειλή πριονιού στη Θεσσαλονίκη: Απολογούνται αύριο δύο ανήλικοι κι ένας 26χρονος EUROKINISSI

Αύριο αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου δύο ανήλικοι κι ένα 26χρονος κατηγορούμενοι για τις ληστείες με πριόνι στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους δίωξη για συμμορία και ληστεία από κοινού και τους παρέπεμψε στην 5η τακτική ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας θα απολογηθούν αύριο. Δικογραφία αναμένεται να σχηματιστεί και σε βάρος των γονιών των ανηλίκων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 και 17 ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο μεγαλύτερος σε ηλικία, 26 ετών ήταν αυτός που κρατούσε το πριόνι και κατηγορείται ότι απειλούσε τα θύματά τους, σε δύο μίνι μάρκετ και ένα πρατήριο καυσίμων που κατηγορούνται ότι μπήκαν στις 28 και 30 Μαρτίου, αρπάζοντας συνολικά 550 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν τα ρούχα των τριών νεαρών, τα οποία ήταν στο σπίτι τους. Βρέθηκε και κατασχέθηκε το πριόνι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ