Mετρό Θεσσαλονίκης: Πάνω από 4,9 εκατ. μετακινήσεις σε δύο μήνες λειτουργίας
Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
![Mετρό Θεσσαλονίκης: Πάνω από 4,9 εκατ. μετακινήσεις σε δύο μήνες λειτουργίας](https://www.dikastiko.gr/wp-content/uploads/2024/12/metro-thessaloniki-scaled.jpg)
Σύμφωνα με τον υπουργό, μέσα σε δύο μήνες λειτουργίας εκδόθηκαν πάνω από 2,2 εκατ. εισιτήρια, έγιναν περισσότερες από 4,9 εκατ. μετακινήσεις, μαζί με τις ελεύθερες διελεύσεις, και εκδόθηκαν περίπου 80.000 προσωποποιημένες κάρτες.
«Βεβαίως, δεν εφησυχάζουμε. Υπάρχουν προκλήσεις, υπάρχουν ζητήματα που παρακολουθούμε και προσπαθούμε να επιλύσουμε. Όμως, παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Θεσσαλονικείς και συνεχίζουμε την προσπάθεια για σύγχρονες, αξιόπιστες και πιο άνετες μετακινήσεις για όλους. Στόχος μας, να γίνει καλύτερη η ζωή των ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη. Ένα όραμα που δεν μπορεί να γίνει πράξη, χωρίς τη δική σας καθημερινή προσπάθεια», σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά, η Γενική Γραμματέας Μεταφορών, Δέσποινα Παληαρούτα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνος Ταγγίρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας και εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ν. Ρωμανός κατά Ν. Ανδρουλάκη για Τέμπη: Ρεσιτάλ χυδαιότητας Ηράκλειο: Τροχαίο με εγκλωβισμό και σοβαρό τραυματισμό Στο Παρίσι αύριο ο Πρωθυπουργός – Συνάντηση με Μακρόν Σ. Φάμελλος: Άμεση πρόταση δυσπιστίας η μόνη απάντηση προοδευτικών κομμάτωνΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr