Τετάρτη 02 Απριλίου 2025

Ο Φουρνιέ έκανε τη διαφορά κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια

Ο Γάλλος διεθνής οδήγησε τους Πειραιώτες στη δέκατη νίκη τους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Φουρνιέ έκανε τη διαφορά κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια EUROKINISSI

Ο Εβάν Φουρνιέ -με τρίποντα και πάθος στην άμυνα στην 3η περίοδο- έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague και το τελικό 87-77 επί της Βίρτους Μπολόνια. 

Ο Γάλλος διεθνής οδήγησε τους Πειραιώτες στη 10η νίκη τους, σημειώνοντας 20 πόντους, με 4/9 τρίποντα, μοίρασε 7 ασίστ, μάζεψε και 5 ριμπάουντ. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ, που είχε πετύχει 14 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο, τέλειωσε το ματς με double double (27 πόντους, 10 ριμπάουντ) και 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αν υπήρχε, πάντως, ένα δεκάλεπτο που θα ήθελαν να διαγράψουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αυτό θα ήταν το δεύτερο, όταν δέχτηκαν επιμέρους σκορ 14-29 από τους Ιταλούς που προσπέρασαν με 43-46 στο ημίχρονο. Σε εκείνη τη 2η περίοδο ο Φουρνιέ δεν πάτησε δευτερόλεπτο στο παρκέ.

Η Βίρτους Μπολόνια, που υποχώρησε στο 3-13, είχε πρώτο σκόρερ με 20 πόντους και 4/8 τρίποντα τον Μάρκο Μπελινέλι. Ο Μάθιου Μόργκαν πρόσθεσε 15 πόντους.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε, πριν από το τζάμπολ, στη μνήμη του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (2018-19) Γιάνις Τίμα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Αύριο (20/12, 21:15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 43-46, 64-56, 87-77.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ