Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

«Ώρα της Γης»: Ο Δήμος Αθηναίων σβήνει σήμερα τα φώτα σε επτά κτίρια

Από τις 20:30 έως τις 21:30.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ώρα της Γης»: Ο Δήμος Αθηναίων σβήνει σήμερα τα φώτα σε επτά κτίρια EUROKINISSI

Με την «Ώρα της Γης» θα συντονιστεί σήμερα (22/3) ο Δήμος Αθηναίων.

Θέλοντας να στείλει μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη, θα σβήσει τα φώτα από τις 20:30 έως τις 21:30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην πλατεία Κοτζιά, στο Δημαρχείο της οδού Λιοσίων, στο Δημαρχείο της οδού Πατησίων, στην Τεχνόπολη, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στο Μουσείο Μαρία Κάλλας και στην Εστία των Αθηνών του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου.

Η δημοτική αρχή καλεί τους κατοίκους της Αθήνας να συμμετάσχουν σε αυτή τη συμβολική πρωτοβουλία και να σβήσουν τα φώτα στα σπίτια τους για μία ώρα (20:30-21:30), στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του πλανήτη και ενώνοντας τη φωνή τους με εκατομμύρια πολίτες σε περισσότερες από 180 χώρες παγκοσμίως.

Η φετινή «Ώρα της Γης» στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη στη θάλασσα, η οποία είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα της ζωής μας και την ύπαρξη χιλιάδων πλασμάτων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ