Π. Ασλανίδης: Ζητά κατάθεση των προσόντων όλων των πραγματογνωμόνων της υπόθεσης
Σημειώνεται ότι αύριο θα εξεταστούν νέοι μάρτυρες, ενώ μέχρι το Πάσχα θα έχει παραδοθεί στον Σωτήρη Μπακαΐμη το πόρισμα του ΕΜΠ.

Ο παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, με νέο αίτημά του, ζητά από τον εφέτη ανακριτή την προσκόμιση στοιχείων που δείχνουν τα προσόντα πραγματογνωμόνων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ειδικόετρα, ο κ. Ασλανίδης ζητάει να κατατεθούν τα προσόντα των δικαστικών πραγματογνωμόνων, Α. Βασιλάκου και Σ. Μπατζόπουλου, του τεχνικού συμβούλου της οικ. Παλκιά, Τζόβετ Πωλ, και του τεχνικού συμβούλους της Hellenic Train, Καρτόν Υβ.
Σημειώνεται ότι αύριο θα εξεταστούν νέοι μάρτυρες, ενώ μέχρι το Πάσχα θα έχει παραδοθεί στον Σωτήρη Μπακαΐμη το πόρισμα του ΕΜΠ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΑΣΟΚ: «Όταν ο κ. Μαρινάκης απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο-Πρωταγωνιστές παρωδίας τα στελέχη της ΝΔ” Κύκλωμα πουλούσε κλεμμένα αμάξια ως μεταχειρισμένα: Πάνω από 170.000 ευρώ η λεία – Οι διάλογοι Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας: Οδηγίες για το πασχαλινό τραπέζι Πέντε πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνουν έκκληση σε Σωκράτη Φάμελλο και Αλέξη Χαρίτση «να τα βρουν»Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr