Τρίτη 15 Απριλίου 2025

Περιστέρι: Κατάστημα ρούχων πουλούσε παράνομα ξίφη και μαχαίρια

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθη 51χρονος υπάλληλος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Περιστέρι: Κατάστημα ρούχων πουλούσε παράνομα ξίφη και μαχαίρια astynomia.gr

Από το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, εντοπίστηκε κατάστημα ρούχων στο Περιστέρι, που πουλούσε παράνομα ξίφη και μαχαίρια μέσω διαδικτύου.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών, στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-29- ξίφη, -33- μαχαίρια τύπου «ματσέτα», -43- μαχαίρια τύπου πεταλούδα, -15- μαχαίρια διαφόρων τύπων και βαλλίστρα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθη 51χρονος υπάλληλος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ