Σεισμική δόνηση (και) στην Κάσο 4,3 Ρίχτερ
Προηγήθηκε σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου.

Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:36 σήμερα (30/4), σε απόσταση 385 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 24 χλμ. δυτικά-βορειοδυτικά της Κάσου.
Υπενθυμίζεται ότι σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 6:39 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 16 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του νησιού.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 18,5 χλμ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στους κατοίκους της δυτικής πλευράς του νησιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενώπιον της Δικαιοσύνης 21χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τον αναζητούσε η Interpol ως μέλος της οργάνωσης “764” Μεταβιβάσεις ακινήτων: Ψηφιακά η υποβολή δηλώσεων φόρου – Τι αλλάζει «Η Δικαιοσύνη στον Κινηματογράφο»: Διημερίδα από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στην Ταινιοθήκη Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την ΠρωτομαγιάΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr