Στην ελίτ του Nations Leaugue η Ελλάδα – “Πάρτι” απέναντι στη Σκωτία με 0-3
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ελλάδος και του Nations League σε ηλικία 17 χρονών και 4 μηνών.

Η Εθνική Ελλάδος της νέας εποχής ήταν όνειρο στην Γλασκώβη και με μια μαγική εμφάνιση στο χορτάρι του “Hampden Park” κυριάρχησε της Σκωτίας με 3-0 κάνοντας την ολική ανατροπή και πλέον το α’ γκρουπ του Nations League περιμένει τα χαρισματικά παιδιά του Γιοβάνοβιτς.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το τόπο στα νιάτα παρατάσσοντας μια ομάδα που έχει όλο το μέλλον μπροστά της στην ρεβάνς κόντρα στην Σκωτία και οι διεθνείς τον δικαίωσαν και με το παραπάνω, επικρατώντας με 3-0 των Βρετανών κλείνοντας θέση στην ελιτ του Nations League.
Τα γκολ πέτυχαν στο 20ο λεπτό ο Κωσταντέλιας στο 42′ Καρέτσας και ο Τζόλης στο 46ο λεπτό.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ελλάδος και του Nations League σε ηλικία 17 χρονών και 4 μηνών.
Πηγή: ΕΡΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύβοια: Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που τραυματίστηκε σε φαράγγι Ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Ο διακινητής έριξε εσκεμμένα 3 ανθρώπους στη θάλασσα σύμφωνα με το Λιμενικό Επεισοδιακή καταδίωξη στο Μενίδι: Στον Εισαγγελέα δύο άτομα Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ημαθία- Αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 7.000 ευρώ Δήλωση συμπαράστασης Χάρη Δούκα σε Εκρέμ Ιμάμογλου – Η επιστολή προς το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό ΚόμμαΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr