Στο “έλεος” της κακοκαιρίας η Πάρος – Ήχησε το 112
Στη Νάουσα η δυνατή βροχή προκάλεσε ορμητικούς χειμάρρους που παρέσυραν οχήματα και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που έχει εκδηλωθεί στην Πάρο. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν το νησί.
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους το οποίο ανέγραφε «Απαγορεύεται η μετακίνηση με οχήματα στο οδικό δίκτυο της Πάρου λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων. Εξαιρούνται οχήματα έκτακτης ανάγκης Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Σύμφωνα με το cyclades24, στη Νάουσα, η ένταση της βροχής είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ορμητικών χειμάρρων που παρέσυραν οχήματα και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά αποχής οι δικηγόροι για παρέμβαση Κλάπα: Κλείνουν τα Δικαστήρια στις 7 Απριλίου κατά την κατάθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης αιτήματος διερεύνησης για πειθαρχική της ευθύνη Επίθεση με κατσαβίδι στο ΑΤ Κορωπίου: Ο δράστης έχει καταδικαστεί για 2 βιασμούς στο παρελθόν- ΒΙΝΤΕΟ Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 73χρονο που άνοιξε πυρ σε πλατεία Τροχαίο στα Χανιά: Ηλικιωμένη παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr