Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κ. Μητσοτάκης
Με ποιους θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου.

Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βαλένθια της Ισπανίας θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη, και μεθαύριο, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον εκλεγμένο Καγκελάριο της Γερμανίας Friedrich Merz, την Πρόεδρο της Μολδαβίας Maia Sandu, τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας Ulf Kristersson και τον Πρωθυπουργό της Φινλανδίας Petteri Orpo.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαθητής γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου επειδή του είπε να βγάλει εισιτήριο Ναρκωτικά στα ΕΛ.ΤΑ. Πάτρας: Προφυλακιστέος ένας κατηγορούμενος Γ. Μπαρτζώκας: «Θα μπούμε να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι με τη Ρεάλ» Σύλληψη γονέα μετά από επεισόδιο σε Γυμνάσιο της ΠάτραςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr