Τρίτη 22 Απριλίου 2025

Συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στη Φθιώτιδα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

Όπως έγινε γνωστό, από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στη Φθιώτιδα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες EUROKINISSI

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη συμπλοκή που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε νυχτερινό κέντρο στη Φθιώτιδα. Οι τρεις συλληφθέντες αδερφοί,ηλικίας 37, 33 και 23 ετών έχουν υποβάλλει έγκληση για το αδίκημα της σωματικής βλάβης και της ψευδούς καταμήνυσης στα άτομα που τους μήνυσαν. Σημειώνεται ότι ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός κι ο άλλος στρατιωτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο καυγάς ξεκίνησε από δύο παρέες, με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε άλλους θαμώνες και να διακομιστούν τρία άτομα στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, δύο άνδρες και μία γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Λαμίας.

Ο ένας από τους τραυματίας χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο μάτι, όπου δέχτηκε γροθιά όταν πήγε να χωρίσει τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ