Συνελήφθη 16χρονος για ληστείες σε ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παλαιού Φαλήρου το πρωί της Τρίτηε, 16χρονος ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμα 2 συνεργοί του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος από κοινού με συνομηλίκους του κινούνταν σε σταθμούς ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών αφαιρούσαν αλυσίδες λαιμού από πεζούς.
Ορισμένες φορές, επιδείκνυαν ιδιαίτερη σκληρότητα καθώς δε δίσταζαν να τραυματίζουν τα θύματά τους προκειμένου να διατηρήσουν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία.
Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος είχε συλληφθεί προ ημερών για ομοειδή αδικήματα ενώ έχουν εξιχνιαστεί 4 περιπτώσεις στις περιοχές του Ταύρου και του Παλαιού Φαλήρου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φυλακές Αλικαρνασσού: “Νόμιζα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου” λέει ο υπαρχιφύλακας που τραυματίστηκε από κρατούμενο Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας από μπαλκόνι Β. Κικίλιας: Η Ευρώπη οφείλει να κατανοήσει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ελληνικής ναυτιλίας Στο ΣτΕ ο Ντε Γκρες: Αίτηση ακύρωσης από τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Π. ΛαζαράτοΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr