Τέμπη: Απειλητικά τηλεφωνήματα και emails δέχτηκαν η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Εκτοξεύτηκαν απειλές κατά της ζωής των δύο ανωτάτων δικαστικών λειτουργών - Τόσο τα emails όσο και τα τηλεφωνήματα έγιναν στο υπηρεσιακό τηλέφωνο και υπολογιστή του Αρείου Πάγου.
![Τέμπη: Απειλητικά τηλεφωνήματα και emails δέχτηκαν η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου](https://www.dikastiko.gr/wp-content/uploads/2024/02/areiosneo2.jpg)
Απειλές δέχθηκαν η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου , Ιωάννα Κλάπα καθώς και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών .
Ειδικότερα, έγιναν δύο απειλητικά τηλεφωνήματα στο γραφείο της ανώτατης δικαστικής λειτουργού, ενώ στο ένα εξ’ αυτών φαίνεται ο αριθμό του καλούντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτοξεύτηκαν απειλές κατά της ζωής της προέδρου αλλά και της εισαγγελέως. Μάλιστα, η κα Κλάπα έχει γίνει αποδέκτης και απειλητικών emails.
Τόσο τα emails όσο και τα τηλεφωνήματα έγιναν στο υπηρεσιακό τηλέφωνο και υπολογιστή του Αρείου Πάγου.
Απειλές κατά Κλάπα και Αδειλίνη: Τα τηλεφωνήματα χωρίς απόκρυψη
Τα δυο απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Ιωάννα Κλάπα κατά της ζωής της, έγιναν στον αριθμό τηλεφώνου της γραμματείας του γραφείου της στον Άρειο Πάγο και αφορούσαν την υπόθεση των Τεμπών.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για δύο τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς απόκρυψη, με τον αριθμό του προσώπου που εκτόξευσε τις απειλές καθώς και κλήσεις από άγνωστο αριθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία ο αδερφός του θύματος – “Τον μαχαίρωσα” Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες – Ταυτοποιήθηκε η εμπορική αμαξοστοιχία Ξυλοδαρμός Αιγύπτιου ψαρά: Αποδείχθηκε ρατσιστικό κίνητρο – Η δικαστική απόφαση Στον… πάγο το Εφετείο Αθηνών: Κραυγή απόγνωσης από δικηγόρους – “Δικάζουμε σε συνθήκες πολικού ψύχους” – Τι απαντάει το ΤΑΧΔΙΚΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr