Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι: Απολογείται την Τρίτη η 22χρονη οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Απολογείται την Τρίτηη 22χρονη οδηγός που παραβιάζοντας κόκκινο φαίνεται να προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι, με θλυμα 47χρονο οδηγό ταξί, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η νεαρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη, στο νοσοκομείο «Αττικόν». Συνελήφθη κι επειδή ένιωσε αδιαθεσία ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κατά την επιστροφή της στον εισαγγελέα από τον ανακριτή.
Η απολογία της αναμένεται την Τρίτη. Όπως μεταδίδει ο Alpha, η οδηγός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, μεγαλύτερη ποσότητα από το επιτρεπτό όριο (αν και δεν έχουν βγει ακόμα οι εξετάσεις αίματος).
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, στις 2:40 τα ξημερώματα, ένα ταξί συγκρούστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με Ι.Χ. στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη με τη Θηβών με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 47χρονος οδηγός του ταξί.
Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 47χρονο και σοβαρά τραυματισμένη την 22χρονη οδηγό του άλλου οχήματος. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κ. Τσουκαλάς: Οι μικρομεσαίοι γύρισαν την πλάτη στη ΝΔ – Ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού, κ. Μπρατάκος, έχασε στις εκλογές των επιμελητηρίων – ΒΙΝΤΕΟ Κακοποίηση τρίχρονου στο Ηράκλειο: 40ήμερο μνημόσυνο για τον μικρό Άγγελο Σεισμός 4,1 Ρίχτερ “ταρακούνησε” την Αμοργό Ρέθυμνο: Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον ΨηλορείτηΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr