Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 37χρονος κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών
Ο 37χρονος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ήταν υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας για παραβίαση περιοριστικού όρου που τού είχε επιβληθεί.
![Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 37χρονος κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών](https://www.dikastiko.gr/wp-content/uploads/2021/04/jail-filaki-prisoners-filakismenoi2.jpg)
Αυτοκτόνησε κρατούμενος: Συναγερμός στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Θεσσαλονίκης καθώς εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες των κρατητηρίων 37χρονος κρατούμενος.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, αφού φέρεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο σκοινί, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ο 37χρονος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ήταν υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας για παραβίαση περιοριστικού όρου που τού είχε επιβληθεί.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο όρος αφορούσε την υποχρέωσή του να παρακολουθεί πρόγραμμα, συνδεόμενο με τα ναρκωτικά.
Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε, με εισαγγελική διάταξη, η προσωρινή του κράτηση κι επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να γίνει η δίκη του.
ΠΗΓΗ: thesstoday.gr
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr