Τρίτη 25 Μαρτίου 2025

Τραγωδία στην Εύβοια: Βρέφος έχασε τη ζωή του από ανακοπή – Η οικογένεια έχει χάσει κι άλλο παιδί από την ίδια αιτία

Το αγοράκι παρουσίασε ταχύπνοια και οι γονείς το πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ένα ένζυμο αυξημένο στην καρδιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία στην Εύβοια: Βρέφος έχασε τη ζωή του από ανακοπή – Η οικογένεια έχει χάσει κι άλλο παιδί από την ίδια αιτία Pixabay

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/3) όταν βρέφος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline η πιο πιθανή αιτία θανάτου είναι η καρδιακή ανακοπή.

Το αγοράκι παρουσίασε ταχύπνοια και οι γονείς το πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ένα ένζυμο αυξημένο στην καρδιά. Λόγω του γεγονότος και του ιστορικού του άλλου παιδιού έγινε διακομιδή του βρέφους στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου κατέληξε δυστυχώς.

Οι γονείς -που έχουν ακόμα ένα κοριτσάκι περίπου 3 ετών- είχαν ζήσει και άλλη τραγωδία καθώς είχαν χάσει άλλο ένα αγοράκι τεσσάρων ετών το 2020 πάλι από ανακοπή

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ