Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

Τραγωδία στην Κύπρο: Πενταμελής οικογένεια κάηκε μέσα στο διαμέρισμά της

Ο 35χρονος πατέρας, η 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν από τη φωτιά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία στην Κύπρο: Πενταμελής οικογένεια κάηκε μέσα στο διαμέρισμά της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
Τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού όταν μια ολόκληρη οικογένεια κάηκε ζωντανή μέσα στο διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, άμεσα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά αλλά οι προσπάθειές τους να μπουν στην οικία όπου διέμενε η οικογένεια απέβησαν άκαρπες. Οι ένοικοι των άλλων οροφοδιαμερισμάτων του κτήριο κατάφεραν να εξέλθουν έγκαιρα, προτού επεκταθεί η φωτιά.

Ωστόσο, ο 35χρονος πατέρας, η 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών, που ζούσαν στο δεύτερο όροφο δεν πρόλαβαν όπως φάνηκε μετά

Πολύ αργότερα και μετά το σβήσιμο της φωτιάς ανακαλύφθηκαν οι σοροί των άτυχων ενοίκων. Η σκηνή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, η οποία έφτασε με τρία οχήματα και μια υδραυλική πλατφόρμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, η φωτιά είχε επεκταθεί.

Μέρος της οικίας, κατά την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ήταν κατασκευασμένο με σκελετό και τοιχοποιία και μέρος της με γυψοσανίδες. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εκ πρώτης όψεως, η προσοχή εστιάζεται σε ενδεχόμενο ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ