Ζελένσκι: Ρωσικές Δυνάμεις προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν αεροπορικές επιδρομές ως προκάλυψη για να προελάσουν
Όπως ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος, οι Ρωσικές Δυνάμεις απωθήθηκαν

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επικαλούμενος αναφορά που του υποβλήθηκε από πλευράς του αρχηγού του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγού Ολεξάντρ Σίρσκι, ανέφερε σήμερα μέσω Telegram πως ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις χθεσινές μαζικές αεροπορικές επιδρομές ως προκάλυψη για να προελάσουν, προσθέτοντας πως απωθήθηκαν.
«Οι Ρώσοι (…) προσπάθησαν, με την κάλυψη των μαζικών αεροπορικών πληγμάτων τους, να προελάσουν στο πεδίο», ανέφερε ο αρχηγός του κράτους. «Όταν οι δυνάμεις μας επικεντρώνονταν στο μέγιστο στην άμυνα έναντι των πυραύλων και των drones, οι Ρώσοι προχώρησαν σε εντατικές χερσαίες επιθέσεις. Αλλά απωθήθηκαν», διαβεβαίωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Τραγωδία στην Πάτρα: 47χρονη ναυτικός παρασύρθηκε από φορτηγό στο λιμάνι Προσλήψεις εκπαιδευτικών σε δομές της ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις Παράνομη υλοτόμηση: Στη φυλακή 69χρονος – Διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή για τον γιο τουΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr