Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ψυχικό: Κοντά στα ίχνη του ηθικού αυτουργού οι Αρχές – Τα μηνύματα του 54χρονου τοπογράφου με επιχειρηματία της Μυκόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Ερευνάται και το ιστορικό και οι αναζητήσεις του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή στο διαδίκτυο, καθώς και η συσκευή GPS που εντοπίστηκε στο σπίτι του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ψυχικό: Κοντά στα ίχνη του ηθικού αυτουργού οι Αρχές – Τα μηνύματα του 54χρονου τοπογράφου με επιχειρηματία της Μυκόνου – ΒΙΝΤΕΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

“Πλησιάζουν” στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας στο Ψυχικό οι Αρχές, όπως φαίνεται από τη διεξοδική έρευνα που έχουν διενεργήσει και τον όγκο των στοιχείων που έχουν συλλέξει.

Σύμφωνα με το MEGA, δύο επιφανείς επιχειρηματίες της Μυκόνου βρίσκονται στο κάδρο των αρχών για την ηθική αυτουργία της δολοφονίας του τοπογράφου, τον οποίο είχαν βάλει στο στόχαστρο διότι είχε καταφέρει να πάρει δουλειές σε περιοχές «φιλέτο» στο νησί.

Απαντήσεις αναμένεται να προκύψουν και από την εξέταση των κινητών, των επαφών και των μηνυμάτων που ενδεχομένως είχε ανταλλάξει ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία στο Ψυχικό με άλλα άτομα καθώς και το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) από το σημείο της δολοφονίας.

Παράλληλα, θα ερευνηθεί το ιστορικό και οι αναζητήσεις του 44χρονου στο διαδίκτυο, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη συσκευή GPS που εντοπίστηκε στο σπίτι του 44χρονου κατηγορούμενου.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα μηνύματα

Αποκαλυπτικά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 54χρονος με επιχειρηματία της Μυκόνου. Στα αρχικά τους μηνύματα ο επιχειρηματίας έχει στείλει έγγραφο όπου αναγράφονται οι τιμές και τα εμβαδά, με τον τοπογράφο να απαντά πως τα έδωσε «στον ενδιαφερόμενο σήμερα και την Πέμπτη ή Παρασκευή θα έχουμε απάντηση για αγορά των μετόχων και όχι του χωραφιού».

Στη συνέχεια, ωστόσο, από τα μηνύματα φαίνεται πως τα πράγματα μεταξύ τοπογράφου και επιχειρηματία έχουν αρχίσει και χαλάνε.

-Το πακέτο τους το έγραψες;

-Ρε Παναγιώτη, το έχουμε πει 100 φορές και δεν καταλαβαίνεις. Παντού τα έστελνα μαζί, τι δεν καταλαβαίνεις. Εσύ δεν τους έστειλες και τους είπε ότι μαζί τα πουλάμε;

-Οκ, κατάλαβα.

-Που είναι ο… που τα είχε κανονίσει όλα;

-Εντάξει είπα, σε κατάλαβα.

-Σε πελάτη του… μπροστά του είπα πουλάμε μαζί. Πάρε ρώτα τον.

-Δεν ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ