Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Φρίκη στη Σπάρτη: Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα πήρε ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του από τα 4 της και για πέντε χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες υπήρχε ακόμα και το ίδιο του το παιδί.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη στη Σπάρτη: Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα πήρε ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του από τα 4 της και για πέντε χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ freepik

Εν μέσω αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο κόσμο, προσήλθε το βράδυ της Παρασκευής στις δικαστικές αρχές ο 40χρονος πατέρας, που συνελήφθη και κατηγορείται το πρωί σε χωριό της Σπάρτης για το βιασμό της 9χρονης σήμερα κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, όπου βάσει όσων των βαρύνουν ασελγούσε στο παιδί του από την ηλικία των 4 ετών, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Το 9χρονο παιδί σύμφωνα με το dikastiko.gr εξομολογήθηκε στη μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον εν λόγω άνδρα, τον απόλυτο εφιάλτη που βίωνε και εκείνη προχώρησε σε καταγγελία.

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής ιστορίας όπως λέει το ertnews.gr έπαιξε ο 11χρονος αδερφός της 9χρονης , ο οποίος παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα του και την 9χρονη χθες το βράδυ και στη συνέχεια ξεκίνησε επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα του που είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή αδερφή του να βάλει τα κλάματα και να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της, τη φρίκη που βίωνε από τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρας της. Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να απειλούσε την 9χρονη ότι αν μιλούσε «Θα έβαζαν το μπαμπά φυλακή επειδή τους ζηλεύουν».

Άμεσα η αστυνομία παρακολούθησε τον ύποπτο και τον εντόπισε σε χωριό λίγο έξω από τη Σπάρτη όπου και διέμενε και τον συνέλαβε. Κατά την έρευνα που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες υπήρχε ακόμα και το ίδιο του το παιδί.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο Ξηροκάμπι πριν από δύο χρόνια, αφού προηγουμένως διέμενε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ο 40χρονος φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του από τότε που ήταν μόλις 4 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ο άνδρας εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Φρίκη στη Σπάρτη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ