Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ξυλοδαρμός 45χρονου καθηγητή σε πλωτό μπαρ στη Θεσσαλονίκη: Η ασήμαντη αφορμή της επίθεσης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 45χρονος έσπευσε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου αντιμετωπίστηκε η κάκωση που υπέστη από τη γροθιά και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξυλοδαρμός 45χρονου καθηγητή σε πλωτό μπαρ στη Θεσσαλονίκη: Η ασήμαντη αφορμή της επίθεσης – ΒΙΝΤΕΟ Εurokinissi

Σοκάρει η περιγραφή του 45χρονου καθηγητή μουσικής ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σε μπαρ της συμπρωτεύουσας. Ο ξυλοδαρμός του 45χρονου έλαβε χώρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου σε πλωτό μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το MEGA, νεαρός άνδρας που είχε εμφανιστεί νωρίτερα ως υπάλληλος του μπαρ, όπως αναφέρει το θύμα, του είχε στήσει καρτέρι στο κατάστρωμα τη στιγμή της αποβίβασης.

Ήταν το ίδιο άτομο που τον είχε προσεγγίσει νωρίτερα πάνω στο σκάφος με άγριες διαθέσεις, όπως καταγγείλει ο καθηγητής, για μια ασήμαντη αφορμή.

«Μου έφραξε την πόρτα, του είπα ‘τι κάνεις’, ήταν αποφασισμένος να με χτυπήσει. Μου έδωσε μπουνιά». Αιμόφυρτο το θύμα βρέθηκε περικυκλωμένο, όπως καταγγέλλει, από μέλη του προσωπικού του μπαρ ενώ ο δράστης συνέχιζε να τον απειλεί κι ετοιμαζόταν να του επιτεθεί ξανά όταν τον είδε να βγάζει το κινητό κι ετοιμαζόταν να καλέσει την αστυνομία.

Ο 45χρονος βγήκε στην προβλήτα αβοήθητος, βλέποντας τον δράστη να αποχωρεί μαζί με σερβιτόρο του μπαρ.

Ξυλοδαρμός σε πλωτό μπαρ: Η αφορμή

Σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης είχε παρεμβεί σε μια συζήτηση σε υψηλούς τόνους που είχε με τον σερβιτόρο για μια παραγγελία. «Είχα ζητήσει ξηρούς καρπούς δύο φορές. Μαζί με τους ξηρούς καρπούς ήρθε κι ο νταής να μου ζητήσει το λόγο».

Ο 45χρονος έσπευσε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου αντιμετωπίστηκε η κάκωση που υπέστη από τη γροθιά και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ