Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τη δεύτερη θέση κατακτά η Πλεύση Ελευθερίας – ΒΙΝΤΕΟ
Στην καταλληλόλητα για Πρωθυπουργός προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ακολουθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Μάχη” για τη δεύτερη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας, όπως αποτυπώνεται στη νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για το ACTION 24.
Δεύτερο έρχεται το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 15.9%, αυξάνοντας κατά 10% το ποσοστό της ενώ απώλειες εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 14,3%. Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 28.1% και με διαφορά 12.2% από το δεύτερο κόμμα που είναι πια η Πλεύση Ελευθερίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται στο 6% από το 7.5% πάντα σε σχέση με τα αποτελέσματα της έρευνας Ιανουαρίου , το Κ.Κ.Ε στο 8.3% (8.6%), η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο 11.4 % (8.6%), η ΝΙΚΗ 3.1% (2.9%), η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 4.1% ( .1%), οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ 1.2% (1.2%) , η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1.2% (2.1%), το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2.4% (4.2%) και το ΜΕΡΑ 25 2.3% (2.9%).
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία
Δύο είναι τα κυρίαρχα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Η ακρίβεια με 50.7% και η οικονομία με 29.9%. Παράλληλα, το 80.1% πιστεύει ότι η Κυβέρνηση δεν έκανε ότι θα μπορούσε για να πέσει φως στην τραγωδία των Τεμπών. Παράλληλα το 72.5% θεωρεί ότι ο ανασχηματισμός που έγινε δεν σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου, με το το 44.9% να θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές.
Στην καταλληλόλητα για Πρωθυπουργός προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 25.2%. Ακολουθούν η Ζωή Κωνσταντοπούλου που περνάει δεύτερη με 10.9%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 6.3%, ο Κ. Βελόπουλος με 5.8% και ακολουθούν οι άλλοι με επιδόσεις κάτω από 3%( π.χ Δ. Κουτσουμπας 2.9%, Σ. Κασσελάκης 2.5%, Σ. Φάμελλος 2.3%). Ο ΚΑΝΕΝΑΣ αυξάνεται και συγκεντρώνει το 33.8%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δικηγόρος Αγγελικής Τσιόλα: “Ο κ. Φλωριδης βρίσκεται σε αναστολή κάθε εμπιστοσύνης” Κ. Τσουκαλάς: Ή συντηρητική επιλογή παρακμής και ΝΔ ή προοδευτικό σχέδιο τομών και ανατροπών και ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου: “Αλληλεγγύη στον Εκρεμ Ιμάμογλου και όλους όσοι αντιμετωπίζουν άδικες διώξεις” Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης ΘεοδωρικάκοςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr