Εξελίξεις στην υπόθεση Καλογήρου: Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις – ΒΙΝΤΕΟ
Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να ανακαλυφθεί ο μηχανισμός θανάτου του

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου φέρνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με το MEGA, στον οργανισμό του βρέθηκε η δραστική ουσία ολανζεπίνη (Zyprexa) και στα ούρα και στο αίμα. Η ολανζεπίνη εντοπίστηκε ότι ήταν σε φάση απέκκρισης, που σημαίνει ότι είχε λάβει το φάρμακο μια ημέρα πριν από την εξαφάνισή του και ότι δεν έζησε πάνω από 2 ημέρες.
Δεν βρέθηκε άλλη ουσία, ούτε υπνωτική και δεν βρέθηκε και το φάρμακο που λάμβανε ο 39χρονος για την καρδιά του. όσον αφορά τις ιστολογικές εξετάσεις του Βασίλη Καλογήρου, αυτές έδειξαν πως το υοειδές οστό δεν φέρει προθανάτια τραύματα αλλά όλα τα πλήγματα έχουν γίνει μετά τον θάνατό του.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Β. Λαμπρόπουλο, ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων και με δεδομένο από την έρευνα που έχει γίνει και έδειξε ότι η όλη διαδικασία της σήψης της σορού του 39χρονου έγινε στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του, περιορίζουν τα σενάρια της εγκληματικής ενέργειας και προσανατολίζουν τις Αρχές στα παθολογικά αίτια θανάτου, με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη προκειμένου να ανακαλυφθεί ο μηχανισμός θανάτου του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρχιμανδρίτης έβριζε και χτυπούσε αστυνομικούς – “Εγώ ήμουν άνθρωπος του Χριστόδουλου” λέει ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη Κ. Χατζηδάκης: Κάποιοι τάζουν περισσότερα – Εμείς μιλάμε με ειλικρίνεια Λαμία: Ποινή φυλάκισης 3 ετών για κλοπή 110.000 ευρώ από οικία ηλικιωμένηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr